Diskuse Soutěžní festival amatérského divadla
Zpět do článkuDiskusní příspěvky
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné aby se do soutěžního festivalu amatérského divadla přihlásily spolky odjinud a nebo se musí přihlásit pouze spolky z okolí Kladna. Naše ochotnické divadlo pochází a působí v jižních Čechách. Premiéra proběhla již v květnu. jedná se o zpěvohru Lotrando a Zubejda. děkuji za odpověď Monika Hrochová
Vážená paní Hrochová, to víte, že se můžete přihlásit. Pořádáme první ročník, takže uvidíme, kolik se celkem přihlásí souborů. Jedna část soutěžících budou školní dramaťáky, druhá amatérské soubory. Přihlášky sbíráme do konce roku a podle počtu souborů, délky her a tech. požadavků pak naplánujeme ferman. Pošlete nám prosím přihlášku na mail v tiskové zprávě. S pozdravem Antonín Prynke, produkční Městského divadla Kladno a Divadla Lampion.
Jsme soubor Esence z Prahy a máme zájem se přihlásit na váš festival. Potřebovali bychom však znát podrobnější údaje o divadelním prostoru tj. jevišti a jeho zázemí, rozměry, zda funguje opona, apod. Máme na repertoáru několik her. (http://esence.mbox.cz)
děkuji za brzkou odpověď na svůj e-mail
Mgr.Božena Kubrová, jednatel soubou
Vážená paní Kubrová,
poslal jsem Vám odkaz na web Lampionu (www.divadlolampion.cz), kde je plán hlediště a jeviště, navíc je v mailu kontakt na Ondru Charváta, našeho technika. Jinak platí, že se k nám můžete přijet podívat. Z Prahy to nemáte daleko, já jsem také Pražák. S pozdravem
Antonín Prynke
Bohužel o lampionu nic nevím. Pokud potřebujet zjistit parametry hracích prostorů, tak některé naleznete na http://divadlo-technika.webzdarma.cz/v oddílu Pasporty hracích prostor. Jsou řazeny podle měst. Zatím je jich tam něco kolem 70ti a nějaké zahraniční. pokud nám chcete pomoct v zařazení dalších tak není nic jednoduššho, než si stáhnout formulář, vyplnit jej a poslat na udanou adresu. Pokud by jste si nevěděli s něčím rady, tak si otevřete některý již vyplněný pasport a nebo napište, rádi poradíme jak na to. HP
Jak je mozne se prihlasit na vasi prehlidku a zda mame sanci kdyz jsme soubor z Děčína
Dobrý den, přihášky prosím zasílejte mně na e-mail: prynke@divadlokladno.cz Technické parametry Lampionu jsou na našem webu www.divadlolampion.cz v sekci "o divadle". Zjednodušeně 6x5 metrů plus malá forbínka, jinak vybavení je standardní - opona, šály, tahy, minidisky, možnost využití projekce apod. Teď vidím, že ten, kdo sem tu naší tiskovou zprávu umístil, k ní nepřidal kontaktní údaje, které v ní jsou. Jinak ještě pro úplnost. My jsme Kultura pro Kladno s.r.o., což je Městské divadlo Kladno a Divadlo Lampion, v současné době hrají v Lampionu oba naše soubory. Speciální formulář na přihlášku nemáme, stačí to sepsat do mailu. S pozdravem Antonín Prynke
Dobrý den,vloni jsme si našli váš festival s informací,že v lednu bude zveřejněn termín přihášek a teď koukáme,že jsme to prošvihli.Škoda,myslíme,že máme zajímavý projekt našeho divadla ve spolupráci s ÚSP Zahrada.Více na http://www.taskakladno.cz/ ,díky za info.Václav Rudovský